arrow_drop_up arrow_drop_down

Blijf voorop lopen met de MeeGroei Garantie

Het enige constante in de wereld van technologie is verandering...


Het web en alle moderne technieken die daarbij horen ontwikkelen momenteel exponentieel snel. Wij begrijpen dat deze snelle hypes en technologische ontwikkelingen voor jou als ondernemer niet altijd bij te houden zijn, dat is immers ook niet je vak. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer en het lijkt alsof je constant met een 'verouderde' website werkt. Met Phoenix groei je daarom automatisch met ons mee. Wij ontwikkelen met een jong en gedreven team van programmeurs en marketingspecialisten aan dit systeem, we innoveren constant en updaten jouw website automatisch. Je hoeft zelf dus geen trendwatcher meer te zijn, dat doen wij voor je. Je hebt zodoende nooit meer te maken met uurtje-factuurtje wanneer je website (of online strategie) aan een update toe is!

Ik ben heel blij dat ik met IMU samenwerk, want dat is hoe het voelt. Het grootste voordeel voor mij is weten dat IMU constant alle ontwikkelingen in de gaten houdt die belangrijk zijn voor de website en deze ook automatisch implementeert in Phoenix. Ik ben hier zelf helemaal geen tijd aan kwijt en hoef geen ingewikkelde studies of programmeerwerk te doen. Absoluut een aanrader om mee te werken!

Vivianne Kroone

Alle voordelen van de MeeGroei Garantie

Zorgenloze hosting (inclusief)

De hosting is inclusief, wij zorgen er voor dat deze altijd snel en optimaal voor Google is

Vaste maandprijs, geen verrassingen

Je weet elke maand waar je aan toe bent, ongeacht je activiteit en je bezoekersaantallen

Back-ups en support

Wij zorgen voor goede back-ups van je website en repareren je website wanneer deze 'stuk' gaat

Totaaloplossing, bespaar op losse tools

Geen losse thema's, landingpage builders en andere premium plugins meer nodig

Constante technologische innovatie

Wij houden alle technologische trends bij en zorgen dat jij constant voorop blijft lopen

Nieuwe marketingtrends

Wij volgen alle online marketing trends en zorgen dat jij altijd de nieuwste snufjes en inzichten hebt

Release early, release often

Niet meer eens in de 3 jaar een nieuwe versie of website nodig. Ontvang constante kleine updates

Nooit meer uurtje-factuurtje

Wij rollen alle updates aan je website gratis uit. Je hoeft niet te betalen voor nieuwe versies

Het financiële voordeel van 'Software as a Service'

De marktwaarde van een Phoenix website ligt tussen de 20.000 en 30.000 euro. Dat is wanneer je een vergelijkbare website (met tenminste dezelfde SEO- en Conversie functies en een CMS) op maat laat ontwikkelen bij een webdesigner. Zo'n website is echter na gemiddeld 3 - 5 jaar wel verouderd. Veelal is er dan een nieuwe investering nodig voor een flinke update of zelfs hele nieuwe website. Bij Phoenix is dat niet het geval. Je schaft de software niet aan, je betaalt enkel per maand voor het gebruik zolang als dat je er mee werkt. Er is tevens geen aanloopperiode, je bent direct online. Voor een fractie van de prijs heb je dus direct toegang tot het volledige systeem. Alle updates en toekomstige uitbreidingen zijn inclusief. Nooit meer een nieuwe website en/of uurtje-factuurtje dus.


Wij hebben zelf sinds 2010 tonnen geïnvesteerd in deze software. Dat zit met name in het constante testen, verbeteren, uitbreiden en leren van onze gebruikers hoe we onze software nog beter kunnen maken. Wij hebben dus al veel leergeld betaalt en jij kunt daar direct van mee profiteren. Vergelijk het met een espresso apparaat. De machine hebben wij al voor je gebouwd en uitvoerig getest op het produceren van de beste koffie. Wij onderhouden en verbeteren deze voor je. Jij hoeft er alleen maar koffie mee te zetten.

Mijn website is essentieel voor mijn bedrijf. Aan mijn eerdere website had ik hoge onderhoudskosten, nu met Phoenix scheelt het me letterlijk honderden euro's per jaar. Het opmaken van de website is heel gemakkelijk, dat bespaart me ook nog eens uren werk.

Annie Massop

Phoenix is erg gebruikersvriendelijk. en wat ze zelf claimen is waar: als je een dergelijke site van scratch af aan moet laten bouwen ben je duizenden, zo niet tienduizenden euro's verder. De prijs-prestatie verhouding is dus dik ik orde! 

Rene Spit