Enkele ingezonden reacties van Phoenix gebruikers

Mijn business is door Phoenix de laatste tijd gegroeid omdat ik nu steeds beter wordt gevonden op het internet. Dankzij de opbouw worden artikelen vaak al binnen een dag goed gevonden en soms al direct op pagina 1 van Google. Dat stimuleert en bevordert de groei enorm!

Edwin Selij - Hypnoseinstituut.nl

Uitstekend software pakket door echte vakmensen! Precies zoals ik dat graag zie. Phoenix is voor mij de fundering van onze marketingmachine geworden. Er is tot in detail nagedacht over SEO, effectief website design en de gebruikersvriendelijkheid. Het is voor mij de ideale oplossing gebleken voor groei in de komende (minimaal) 5 jaar.

Peter Mecklenfeld - Mecklenfeldtuinen.nl

Phoenix is in mijn beleving een uiterst gebruiksvriendelijk systeem waarmee je een website opbouwt die alle aspecten in zich draagt om te gaan scoren! Je hoeft geen verstand te hebben van de techniek, je kunt je gewoon bezig houden met de invulling. Ik zou Phoenix aan iedereen aanbevelen die zich bewust is van het feit dat online verkoop een enorme boost voor je organisatie kan betekenen!

Gery Stevens - Geryaal.nl

De Phoenix websites van IMU zijn zeer effectieve 'kunstwerken'. In combinatie met de betrokkenheid van het team, met alle tips en trainingen heeft IMU iets unieks in de markt voor internetondernemers gezet!

Maaike Koolhoven - Wijzeroverdebasisschool.nl

Een warm bad, dat is het als je lid wordt van de IMU 'familie'. Je hebt gelijk een schare gelijkgestemden en een team van professionals 'on the tip of your finger'. I

Albert Coumans

Sinds mijn Phoenix site in de lucht is vliegen de opt-ins me om de oren. Dan te bedenken dat ik nog moet optimaliseren en 0,0 aan marketing doe. Enthousiast!

Arny van der Plas

Bedankt toppers, onze complimenten nu al voor Phoenix. Onze bezoekersaantallen zijn nu al verdubbeld na 1 maandje en blogs staan bovenaan.

Emiel Timmerman

Al 10 jaar ondernemer, het beste wat ik in die 10 jaar heb aangekocht zijn mijn 2 Phoenix websites! Echt een aanrader!!

Bettina Kegels - Puurbeauty.be

Behalve dat een Phoenix website alles heeft wat je nodig hebt, is het voor mij véél meer dan dat. De IMU community zorgt er voor dat je geholpen wordt als je ergens mee vastloopt, dat je ondernemersvragen aan elkaar kan stellen, dat je uitgedaagd wordt om nieuwe stappen te zetten.Dankzij Phoenix heb ik dan ook een heleboel inspirerende en toffe mensen ontmoet. Voor mij is het simpelweg het ideale websitesysteem

Elke Aerts

Ik ervaar IMU.nl, het bedrijf achter Phoenix, echt als een bedrijf met een hart. Heel erg gaaf hoe bezield jullie met marketing en techniek bezig zijn!! Love the vibe! Ik vind IMU.nl ontzettend klantgericht, ik heb een veilig en verzorgd gevoel. Vrijwel alle klanten waarmee ik dit jaar wél gewerkt heb zijn 'opgeleverd' door mijn website. Dat zijn mensen die bij mij terecht komen, omdat ze via Google iets zoeken!

Karine Harkema

Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij Phoenix en verrassend goede support van IMU, moet ik nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte. IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. IMU weet ook nog een community te stimuleren om het beste in elkaar wakker te schudden. Inspirerend en fijn dat je weet dat je er niet alleen voor staat! Chapeau voor deze jonge club mensen!

Elma de Bruijn

Woorden schieten te kort! Niet te geloven wat een fantastisch platform jullie gebouwd hebben. Respect en dank! Het voelt aan alsof ik de sleutels van een Lamborghini krijg, waarom ben ik zo lang in die oude mini blijven rijden?

Filip Potteau - Investereninvloeibaargoud.nl

Ik heb een online meditatieprogramma en was al met verschillende partijen in zee gegaan om de website goed te krijgen, de marketing op te zetten en uiteindelijk natuurlijk te gaan verkopen. Gelukkig ben ik bij IMU terecht gekomen. Ik heb in twee weken mijn eigen site in elkaar geknutseld en kan nu zelf aanpassingen doen. Voor een salesletter draai ik mijn hand niet meer om dankzij de super eenvoudige templates die je ook begeleiden in de verkopers taal. Maar meest belangrijk is wel dat er een team achter staat dat je ALTIJD wil helpen, ALTIJD vriendelijk is en ALTIJD een oplossing weet. Verder rmaak je ook nog eens deel uit van een leuke community met mensen die in hetzelfde schuitje als jij zitten en graag meedenken. Ik zou Phoenix absoluut aanbevelen.

Inge Orlemans - Dichtbijmediteren.nl

Ik ben zelfstandig trainer/coach sinds 2012 en had een eigen site nodig. Maar dan wél eentje die ik met enig gemak zelf kon beheren en zo. Gelukkig kwam ik in aanraking met het enthousiasme van Tonny. Ben ‘lid’ geworden van de club en heb m’n eigen site gebouwd. Sinds januari 2016 heb ik ‘m naar Phoenix omgebouwd ben ik helemáál blij! Ik heb een goede en representatieve referentie, waar ik mensen naar kan verwijzen. Het is zó veel makkelijker werken dankzij Phoenix!! Wat ik ook als heel tof ervaar is dat je altijd backup van kennis hebt in de Community! Ik ben eigenlijk gek dat ik ook hier nog niet alles uithaal wat er in zit. En als je het mij vraagt, dan ben ik zeer enthousiast: over de mogelijkheden van Phoenix, het team zelf en de positieve vibe die er altijd hangt. En dan zeg ik ook: DOEN!

Merlin van Rie - Blisworks.com

Goeie gasten bij de IM! Een een prachtig stuk software waar je echt makkelijk mee kunt werken. Scheelt ons een hoop geknutsel en nooit meer mager resultaat. Top hoor!

Huub van Zwieten - Talentfirst.nl

Ik bied executive business coaching en salesteam trainingen. Dat betekent dat ik mezelf als 'merk' moet neerzetten. Vaak krijg ik complimenten voor mijn website. Met name de woorden: 'helemaal jou' en 'overzichtelijk en duidelijk verhaal' krijg ik vaak terug. Wat ik het meest waardevol vind is de community en de Phoenix marketingtools die bij het pakket horen. Als je van al teveel IT sores afwilt en niet alleen een website, maar ook de bijbehorende altijd up to date marketing-tools wilt, is Phoenix een prima keuze..

Jacqueline Moleman

Ik heb lang getwijfeld om de website aan te schaffen. Ik heb wel eens gedacht:'waar ben ik aan begonnen'. Phoenix is de beste stap die ik heb gemaakt. Ik scoor hoog in Google, de website ziet er prachtig uit, maar wat voor mij eigenlijk het allerbelangrijkste is, is de support. Als ik er niet uitkom, kan ik altijd om hulp vragen. En dat is essentieel! Deze website biedt de mogelijkheid om je professioneel te profileren. Ik kan het echt iedereen aan raden! En was dat niet het geval, dan zou ik dat ook zeker benoemen!

Sheila Neijman

Ik ben Qigong docent en in mijn werkveld is het niet heel eenvoudig om voldoende deelnemers aan je te binden. Ik heb voor Phoenix gekozen omdat het een jong en fris team is dat echt voor je klaar staat. Phoenix heeft me vooral zelfvertrouwen opgeleverd; ik kan echt een eigentijdse werkende website onderhouden en de focus op mijn werk houden! Het gevoel dat je je zelfstandig werkt maar een fris team achter je hebt staan die de laatste snufjes en kneepjes weet en aan je door geeft geeft een enorme boost.

Monique van Etten 

Echt een aanrader! Team IMU ondersteunt jou als ondernemer in het bouwen van je bedrijf, maar daarnaast krijg je ook enorm veel ondersteuning en praktische tips van mede-ondernemers die hetzelfde platform gebruiken. Echt heel waardevol waardoor je ook meteen flinke stappen vooruit kunt zetten als online ondernemer.

Djack Littel - Defensiefit.nl

Wat een ongelofelijk goed en gebruiksvriendelijk systeem. Waar ik voorheen uren bezig was om een blog mooi en goed op mijn website te krijgen is het nu slechts: tekst schrijven, publiceren en klaar. Met een aantal goede zoekwoorden sta ik zelfs in Google op nummer 1, dat is mij –zonder Phoenix- in 4 jaar tijd niet gelukt. Het aantal bezoekers is met ruim 53% gestegen. Toen ik Phoenix nog niet gebruikte kreeg ik bijna geen opdrachten vanuit mijn website. Nu krijg ik meerdere opdrachten per week vanuit mijn website. Ik kan het iedere ondernemer van harte aanbevelen. De kosten haal je er dubbel en dwars uit. IMU dank je wel voor Phoenix jullie zijn een geweldig team!

Syreetha Gielen

Ik ben heel blij dat ik met IMU samenwerk, want dat is hoe het voelt. Het grootste voordeel voor mij is weten dat IMU constant alle ontwikkelingen in de gaten houdt en die belangrijk zijn voor de website en deze ook automatisch implementeert in Phoenix. Ik ben hier zelf helemaal geen tijd aan kwijt en hoef geen ingewikkelde studies of programmeerwerk te doen. Daarnaast ben ik heel blij met de community. Ondernemerschap kan soms het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Met deze community heb ik nooit dat gevoel gehad. Vanaf maart ben ik fulltime ondernemer en ben ik heel blij met deze vorm van collega's. Ik vind Phoenix en het top team van IMU absoluut een aanrader om mee te werken!

Vivianne Kroone

Gewoon Verwonderen....dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen.

Edward Bosman

Het is alweer 4,5 jaar geleden dat ik Phoenix bij je kocht. Ik liep al een tijd te worstelen met mijn website, hoe ik dat nou goed kon aanpakken. Tijdens een seminar wist ik, dit heb ik nodig om mijn bedrijf verder te ontwikkelen en ik heb er nooit spijt van gehad. De combinatie van mijn teksten en de techniek van Phoenix hebben er voor gezorgd dat ik steeds beter vindbaar ben via google en mensen mij op deze manier vinden. Ik ben Tonny en zijn team dankbaar voor al hun inzet en geduld met mijn vragen. Ik vind Phoenix een super product!

Karin Hogenboom

Door over te stappen naar phoenix behoor je onmiddellijk bij de snelste websites die je op het web tegenkomt. Ik had zo bijv. een pagina met een gratis ebook (affiliate pagina). Deze pagina leverde mij niets op, ze staat al 1,5 jaar op mijn site maar sinds Phoenix genereer ik ineens met deze pagina verkopen. En ik heb nooit iets veranderd, alleen overgestapt naar phoenix! Dit was dus een onverwacht maar leuk bewijs van de werking van de site. Na lang twijfelen kan ik alleen maar zeggen dat ik wou dat ik dit jaren eerder al genomen had. Thnx guys.

Jerry Renson

Na ruim 40 jaar een hondenschool te hebben gerund wilde ik in 2012 mijn kennis en ervaring online gaan delen. Ik kwam in contact met Tonny en raakte in de ban van Phoenix. Sinds mijn overstap zijn mijn bezoekers op de website en de opt-ins op mijn mailinglijst meer dan verdubbeld en daar komen elke dag nog inschrijvingen bij. Phoenix is waardevol omdat het gemakkelijk is om je website bij te houden. Ik loop nooit meer vast in de voortgang van mijn online bedrijfje. Fijn is ook dat er regelmatig nieuwe updates komen zodat mijn website blijft scoren.

Jan van den Brand

Ik heb vandaag mijn eerste high-end product gelanceerd van 299,50 euro (Masterclass Breien) en heb vandaag al 33 verkopen gerealiseerd! Ik ga meteen aan de slag met een Masterclass Haken ;)

Babette Nijhof - Breiclub.nl

Ik heb na een tijdje twijfelen Phoenix aangeschaft en wauw wat ben ik er blij mee! Je kiest je templates uit, je kiest de kleuren uit, en verder vul je je eigen content in. Easy peasy!  Nu ziet mijn website er tip top uit, is supersnel met laden en ziet er perfect uit op de mobiele versie, en er is niks wat ik daar verder voor hoef te doen! Nadat ik Phoenix had aangeschaft heb ik eindelijk mijn eerste verkoop binnen gehaald, en geloof me, dan sta je te juichen en te springen als een kind zo blij ;-) Dikke pluim voor IMU!

Ivana Zeelenberg

Phoenix is erg gebruikersvriendelijk en met de uitstekende tutorials en video's kan iedere leek in korte tijd een professionele website bouwen, die ook nog eens SEO geoptimaliseerd is. Wat ze zelf claimen is waar: als je een dergelijke site van scratch af aan moet laten bouwen ben je duizenden, zo niet tienduizenden euro's verder. De prijs-prestatie verhouding is dus dik ik orde! Bovendien complimenten voor de support organisatie en de community. Keep up the good work IMU!

Rene Spit

Ik liep al een tijd rond met de wens om mijn HR dienstverlening om te zetten naar een online business. Maar ik zag op tegen alle bijkomen (technische) toestanden. Met de programma's van de IMU was dat in 1x opgelost. Alles wat je nodig hebt onder 1 dak! De keuze was dan ook snel gemaakt. En wat is het heerlijk om te weten dat het team van IMU altijd klaar staat om je te helpen, samen met de leden van de Community. Kiezen voor IMU is 1 van de beste keuzes die ik het afgelopen jaar gemaakt heb!

Cindy Vissers

Ik heb mij veel sterker kunnen positioneren als fotograaf voor (internet) ondernemers en mijn website wordt al veel beter gevonden. Ik heb een e-book geschreven en daarmee een mailinglijst opgebouwd die steeds harder gaat groeien (in de laatste maand 300 nieuwe inschrijvingen).

Laura de Haan - Lauradehaan.nl

Ik heb dankzij Phoenix een website die steeds meer bezoekers trekt uit Google. Ik sta met een heel aantal zoektermen op de eerste pagina van google. Ik heb echt een thuisbasis voor mijn bedrijf gecreëerd van waaruit ik verder kan bouwen. Ik wist bijna niets van websites en internet marketing en nu word ik de internet nerd genoemd!

Janneke Stielstra

Phoenix is ook voor niet-techneuten makkelijk te gebruiken, het is niet alleen een website maar ook een bewezen strategie om online geld te verdienen Je kan altijd hulp krijgen via de klantenservice of de collega-ondernemers en tijdens de bijeenkomsten offline krijg je een enorme boost van al die gelijkgestemden!

Mariette van Beek

Ik heb het verschil leren zien tussen website eigenaar zijn of een internet-onderneming starten. Er is passie voor het internet marketing ontstaan i.p.v. verbazing en zelfs afschuw! Phoenix is eenvoudig in gebruik en daardoor heb ik veel tijdwinst. Er is fantastische ondersteuning en geen zorgen om updates.

Gideon Slager

Team IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels staan er al 5 van mijn blogs (gratis) op de 1e plaats in Google. Dus met recht; Winnen in Google!

Albert Sonnevelt - Albertsonnevelt.nl

Persoonlijk ben ik enorm a-technisch en ik had eerlijk gezegd zo goed als geen kennis van internet marketing, SEO etc. Doordat jouw programma's je stapsgewijs aan de hand nemen lukt het mij zelfs om mijn eigen website te bouwen met meerdere producten; iets wat ik nooit had verwacht!

Jolanda Schoorl

Ik ben intuïtief marketing coach en werf mijn klanten volledig via internet. Mijn website is dus essentieel voor mijn bedrijf.

Aan mijn eerdere website had ik hoge onderhoudskosten, nu met Phoenix scheelt het me letterlijk honderden euro's per jaar. Ik ben aangenaam verrast door de support en community bij de IMU. 

Annie Massop

Phoenix zorgt voor een klare duidelijk pakket voor je website. Geen gezever en tijdverlies meer door het uitzoeken van hoe je wat nu op je site moet eten en geen gepruts meer. Snel en duidelijk!

Ik verlies minder tijd en kan mij focussen op wat belangrijk is voor mijn onderneming.

Valerie Nkale

In de 4 jaar dat wij met IMU samenwerken zijn alle producten en diensten van hoge kwaliteit, en zeer relevant voor onze business en zeer betaalbaar. Wij volgen Tonny op de voet, dat betekent voor ons: geen kopzorgen en onze internetmarkting is altijd een doorslaggevende factor in ons succes!

Marijke de Jong - Paardenbegrijpen.nl

De concurrentie op het internet wordt steeds groter. Om toch zoveel mogelijk bezoekers naar de website te krijgen moet je op de eerste pagina staan in de zoekresultaten en het liefst zo hoog mogelijk en op meerdere zoekwoorden. Dat kan met Phoenix! Zelf de layout bepalen, op de achtergrond werkt een gedreven team om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in Google. Gelukkig hoef je daar zelf niet veel verstand van te hebben zodat je je kan bezig houden met de inhoud en content van je website. Met Phoenix is het mogelijk je concullega’s een stap voor te blijven omdat deze software alle aspecten van internet marketing bevat. Ga zo door IMU!

Gert Joling

Ik werd een paar jaar geleden getriggerd door de belofte met een Winstmodel website een zeer gebruiksvriendelijk SEO kanon aan te schaffen. IMU bleek meer te doen dan die beloftes nakomen. Winstmodel ging over in een nog veel geavanceerdere Phoenix website met verschillende templates en nog meer mogelijkheden. Technisch iets écht fout doen is bijna onmogelijk gemaakt, maar kom ik er toch even niet uit dan zijn er handige instructievideo's en een IMU support team om te helpen. Wat ik zo fijn vind is dat IMU doorlopend kennis deelt met zijn leden waardoor je groeikansen als online ondernemer enorm toenemen. 

Linda Thuijs

arrow_drop_up arrow_drop_down