Veelgestelde vragen over Phoenix

Nee, afhankelijk van welk CMS je nu gebruik maakt (Phoenix draait op Wordpress) kunnen we je helpen de inhoud van jouw website te importeren in ons systeem. We zorgen er altijd voor dat we de verhuizing van je website netjes doorgeven aan Google zodat je je posities in de zoekresultaten behoud en vanaf dat moment lekker kunt gaan knallen.

In de basis is Phoenix een website systeem, niet een webshop systeem. Dit zijn ook twee verschillende zaken, die je moet scheiden. Een website is een informatie omgeving welke je gebruikt om informatie-zoekende-bezoekers te bereiken (daar zit echt de massa). Een website gebruik je voor SEO (content, interne links e.d.), social media, interactie, positionering (band opbouwen) en alle andere doelen buiten verkoop om (denk aan e-mail marketing, contact opnemen etc.
Een webshop gebruik je om de daadwerkelijke verkopen te maken en mag idealiter dus ook niets bevatten wat een bezoeker afleid van het koopproces. Zaken zoals social media, interne links en reactievelden zijn ontzettende conversie killers in je webshop. Vanuit je website stuur je vervolgens bezoekers op de juiste plekken door naar je webshop.

Ja, er zijn al mensen met Phoenix bezig die hun website in
het Engels, Spaans, Duits en Russisch hebben opgezet. Wanneer je een taal wilt gebruiken die wij nog niet ondersteunen dan kunnen we dat (eventueel in samenwerking met jou) heel snel realiseren.

Phoenix is geschikt voor elke ondernemer die meer resultaat op internet wil behalen. Phoenix werkt in elke markt. Inmiddels hebben wij meer dan 1.000 tevreden gebruikers in zowel business-to-business als business-to-consumer markten. Klein of groot, oud of jong, arm of rijk, welk land je ook actief bent, iedereen kan met Phoenix werken.

Je kunt met een Phoenix licentie in principe één website opzetten. Uiteraard kun je als gebruiker vervolgens wel met korting een tweede of meerdere websites bijplaatsen.

Nee, dat is geen probleem. Wij helpen je om je domeinnaam naar ons door te verwijzen zodat je Phoenix website op de domeinnaam van jouw keuze getoond wordt. Dit is zelfs later nog aan te passen.

Niks, ook de kosten van onze hosting zijn bij het abonnement inbegrepen. Doordat we de hosting in eigen beheer hebben kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit, snelheid, stabiliteit en dagelijkse back-ups van de Phoenix websites gewaarborgd zijn. Wel zo'n veilig gevoel :)

Als je besteld hebt krijg je direct toegang tot jouw IMU profiel, van daaruit wordt je website binnen een uur na jouw aanvraag opgeleverd en kun je aan de slag. We hebben cases gezien waarbij de website binnen 24 uur helemaal online stond en zelfs gebruikers die op de eerste dag al producten verkochten!

Niks, alle uitbreidingen en updates waar wij dagelijks mee bezig zijn worden gratis op alle Phoenix sites uitgerold. Je hebt nooit meer te maken met dure rekeningen (uurtje factuurtje) voor webdesigners en programmeurs. Door middel van ons Phoenix abonnement verzeker je jezelf van een 100% up-to-date website die aan alle eisen van de moderne ondernemer voldoet!

Stoppen? :( Hoezo? Als het goed is levert je Phoenix website elke maand veel meer op dan het kost. We kunnen het ons niet voorstellen maar als je zou willen stoppen is alle inhoud van je website volledig jouw eigendom. Je bent vrij om dit onder te brengen in een andere website. Je kunt het gewoon exporteren en in een andere Wordpress website importeren. Uiteraard verlies je wel alle unieke functionaliteiten en templates van het Phoenix systeem.

Nee, Wij helpen je met het correct doorgeven van je verhuizing aan Google. Hierdoor weet Google precies wat er aan de hand is en waar je bezoekers naartoe moeten, je verliest dus geen bezoekers of je posities in Google.

In de basis is Phoenix een kant-en-klaar systeem, gebouwd volgens een geteste internet marketing strategie. Ook ontvang je een uitgebreide online marketing training als bonus in de ledenomgeving waarin je stap-voor-stap en van A tot Z wordt begeleid in het opzetten van jouw succesvolle internet business. Daarnaast zijn wij zelf aanwezig in de community en kun je ons altijd bereiken voor vragen. Ook delen we kennis door wekelijks een ledenwebinar en elk kwartaal een klantendag te organiseren en maandelijks een “challenge” die je prikkelt om meer uit je online business te halen!

Nee, en als je die ergens wel krijgt zou ik hard de andere kant op rennen. Er zijn geen garanties in ondernemerschap en jij blijft natuurlijk zelf de ondernemer. Wat we wel garanderen is dat je met Phoenix direct online bent en de meest effectieve internet marketing tool in handen hebt. Als je die tool inzet op de manier zoals wij dat jou leren zou het uitblijven van succes ons verbazen. Daarnaast garanderen we dat wij er alles aan doen om jou te ondersteunen, motiveren en coachen naar online resultaat.

Ehm, heb je even.... :) Een Wordpress template of een website gebouwd door een webdesigner is veelal gebouwd om te functioneren en er van de voorkant leuk uit te zien. Wat je echter vaak ziet is dat de website in de basis niet goed in elkaar zit, een rommelige code heeft of gewoonweg niet effectief is. Phoenix is gebouwd op acht jaar online marketing ervaring. Wij ademen al jaren SEO en hebben in de opzet van ons systeem rekening gehouden met alle eisen die Google stelt aan een goede website. Ook houden wij van het testen van effectiviteit, een website kan er leuk uitzien maar levert hij ook iets op? Daarom werken wij binnen Phoenix met geteste templates zodat jij de beste conversies (resultaten) behaalt. Daar waar je normaliter een website bouwer, een designer, een SEO-specialist, een internet marketeer en een analist voor je statistieken nodig hebt, heb je met Phoenix een tool in handen die deze 5 beroepen volledig vervangt en jou de controle geeft!

Ja, Phoenix is juist opgezet om de techniek bij ondernemers weg te nemen, wij verzorgen de techniek zodat jij je kunt focussen op je onderneming en het ondernemen zelf. Met Phoenix kun je zonder enige kennis van code, webdesign en programmeren toch in korte tijd een effectieve website op zetten die voor jou werkt!

Ja, juist dan is dit geschikt voor je omdat Phoenix bij de basis begint en "niets aan het toeval overlaat". Met dit programma weet je dan zeker dat je niet onnodige fouten gaat maken (die ik allemaal al gemaakt heb) of vertraging oploopt door een gebrek aan kennis, techniek of ondersteuning. Je profiteert van onze 8 jaar lange ervaring op het internet.

Dagelijks bloggen is geen vereiste, wij vinden het leuk om te schrijven en onze kennis te delen en dat levert ons veel gratis bezoekers op. Er zijn echter tal van andere marketingmethodes mogelijk om bezoekers naar je website te halen. Phoenix is in de basis zo opgezet dat je ook zonder actieve contentstrategie een bezoekers en klanten kunt krijgen. Sommige van ons gebruikers hebben 100.000+ bezoekers dankzij hun blog, andere bloggen helemaal niet maar behalen wel hun gewenste resultaat.

Wij willen graag dat een effectieve website geen luxe-artikel meer is maar voor IEDERE ondernemer beschikbaar is. Daarom hoef je bij Phoenix niet groots te investeren om te kunnen starten. Je website moet je zien als een tool die iedere maand omzet voor je binnen haalt. Phoenix hoort elke maand meer op te leveren dan het kost en dus kun je het zien als een abonnement op je inkomen. Met Phoenix kun je de maandelijkse kosten weglachen.

arrow_drop_up arrow_drop_down