Internet marketing advies en begeleiding bij je website

Advies & Begeleiding in Phoenix

Elke business is uniek en elke ondernemer gaat in zijn eigen tempo. Ongeacht jouw kennis van websites en/of je online marketing niveau willen wij de kans op succes zo groot mogelijk voor je maken. Phoenix websites kun je zien als de ferrari's onder websites en wij vinden, dat je daar ook zonder rijbewijs mee moet kunnen rijden. Daarom begeleiden we jou vanaf je start op verschillende manieren bij alle stappen die je moet zetten om het maximale uit je website te halen. Of je nu een complete leek bent of juist een ervaren online ondernemer, Phoenix helpt jou om de juiste dingen te doen en te groeien, daar waar het voor jou relevant is. 

Ik ervaar IMU.nl, het bedrijf achter Phoenix, echt als een bedrijf met een hart. Heel erg gaaf hoe bezield jullie met marketing en techniek bezig zijn!! Love the vibe! Ontzettend klantgericht, ik heb een veilig en verzorgd gevoel.

Karine Harkema

Praktische uitleg in de software

In de beheeromgeving van je website tref je overal tooltips met achtergrondinformatie en praktische tips aan. Zo leer je terwijl je met je website bezig bent waar alle functies voor zijn en hoe je deze het best kunt inzetten. We wijzen je op veelgemaakte fouten en geven tips over de effectiviteit van de verschillende marketingtechnieken. Je hoeft dus niet vooraf een marketingcursus te volgen en alles te onthouden. Pas als je met een bepaald aspect (zoals magnets) aan de slag gaat leer je exact wat je hierover moet weten.

Niets zo aanstekelijk als het voorbeeld

Na jarenlange ervaring weten wij dat het maken/schrijven van effectieve conversiepagina's best een uitdaging is wanneer je 'blanco' moet beginnen. Daarom geven wij jou naast onze kant-en-klare templates ook tips en voorbeelden in de templates zelf. Zo heb je direct een beeld van hoe je de template het best kunt invullen, wat wij je aanbevelen en hoe je nog hogere conversies behaalt. Het enige wat je hoeft te doen is onze voorbeeldteksten te herschrijven naar jouw business / aanbod en klaar ben je! 

School jezelf om tot marketing expert!

In de ledenomgeving heb je toegang tot een overcomplete online marketing e-learning met verschillende cursussen over SEO, Conversie, Contentmarketing, Webdesign, Social Media, Facebook Marketing, Affiliate Marketing, E-mail Marketing, Productlanceringen, Copywriting, Neuromarketing, Community Building en nog veel meer. Het is Net-IMU-Flix ;) Wij houden deze trainingsomgeving nauwkeurig bij. Het is ons doel om altijd zo actueel mogelijke informatie te geven waar je direct mee aan de slag kunt. 

Q&A Ledenwebinar

Wij ontwikkelen constant door aan onze software (MeeGroei Garantie) en zijn daarnaast natuurlijk elke dag in contact met onze Phoenix gebruikers op het forum. Zodoende hebben we eigenlijk elke maand wel nieuwe updates, uitbreidingen, succesverhalen en inspiratie te delen. Daarom geven wij elke maand een ledenwebinar waarin we deze updates delen én direct live alle vragen van luisteraars beantwoorden. Elk webinar wordt opgenomen en dezelfde middag nog in de ledensite geplaatst.

Kom 4x per jaar naar het IMU Event!

4x per jaar organiseren wij een IMU Event. In 2018 zijn dat 2 meerdaagse seminars met meerdere topsprekers en 2 borrels. Jij als Phoenix lid mag tegen een kleine vergoeding aanschuiven. Tijdens zo'n event delen we de nieuwste trends omtrent één centraal en actueel thema. Denk hierbij aan SEO, Conversie, Facebook Marketing etc. Daarnaast is er uitgebreid de tijd voor al jouw brandende vragen. Elk IMU Event wordt opgenomen en achteraf in de ledensite geplaatst. Je bent dus het hele jaar door op de hoogte van de nieuwste trends!

Het meest belangrijke aan Phoenix voor mij is dat er een team achter staat dat je ALTIJD wil helpen, ALTIJD vriendelijk is en ALTIJD een oplossing weet. Verder rmaak je ook nog eens deel uit van een leuke community met mensen die in hetzelfde schuitje als jij zitten!

Inge Orlemans

De Phoenix websites van IMU zijn zeer effectieve 'kunstwerken'. In combinatie met de betrokkenheid van het team, met alle tips en trainingen heeft de IMU iets unieks in de markt voor internetondernemers gezet.

Maaike Koolhoven

Klaar om gas te geven met online marketing?