Phoenix Roadmap

Phoenix is gemaakt om jou moeiteloos een winstgevende website op te laten zetten en meer bezoekers, leads en klanten te bezorgen. Elke dag werken wij aan optimalisatieslagen zodat je website nóg beter gaat presteren. Maar met welke projecten zijn we precies bezig? Je leest het hier!

null

kennisbank

Nieuwe layout kennisbank en blogs


De layout van de kennisbank en de blogs krijgen een update. Je hebt hierdoor straks meer opties in het bewerken, de layouts zien er beter uit en ze zijn een stuk sneller. 

Status: in uitvoering

coming soon

Coming soon functie


Als je een nieuw product of een nieuwe dienst aan het ontwikkelen bent, moet je vaak nog veel regelen voordat je de website officieel online kunt plaatsen.

Binnenkort beschikt Phoenix over een 'coming soon' functie die je met één klik kunt aanzetten zodat je bezoekers je site niet kunnen zien terwijl jij aan het bouwen bent.

Status: in uitvoering

Pop up

Verbeterde pop-ups


De pop-ups krijgen een update. Het vormgeven en instellen van pop-ups en bepalen op welke pagina's deze mogen komen zal hierdoor een stuk gemakkelijker gaan.

Status: in uitvoering

Website builder update


De Phoenix website builder zoals je deze nu kent wordt in een nieuw jasje gegoten. Er zullen nieuwe units worden toegevoegd, met meer designopties. Daarnaast zullen er meer templates komen zodat je zonder enige moeite een goede pagina bouwt én deze er super strak uitziet :-)

Status: in uitvoering

Heb jij een goed idee voor Phoenix?


Weet jij al precies wat ons volgende project moet zijn? Voeg het idee toe aan onze openbare wishlist. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat het wordt toegevoegd 😉