Je Phoenix website laten bouwen?

Wij bepalen samen met jou je doelen en een optimale indeling van je website. Wij bouwen vervolgens de website voor je.

Onze vormgevers gaan aan de slag met een krachtige en effectieve huisstijl voor jouw onderneming.

We geven advies op je teksten, website indeling en online funnel voor een optimale conversie. Ook helpen we bij je statistieken.

Geen tijd, zin of expertise om zelf te bouwen?

Met de Phoenix software kun je zelf een professionele website opzetten en naar eigen smaak inrichten. Hoewel het werken met Phoenix in de praktijk eenvoudig is, blijkt een eerste opzet en inrichting voor veel ondernemers vaak een uitdaging. Veelal is dat te wijten aan een gebrek aan tijd en/of aan de juiste expertise om de website in de basis effectief op te zetten. Zonder basis geen business...


Daarom kun je dit ook door onze online marketing & webdesign professionals laten doen. Hiermee weet je zeker dat de strategie achter jouw website staat als een huis, dat je veel tijd bespaart in de opstartfase én dat je profiteert van onze jarenlange ervaring met SEO en Conversie Optimalisatie!


Wanneer je jouw Phoenix website door ons laat bouwen dan starten we met een verhelderend intakegesprek. We spreken hiervoor af op kantoor (of via Google Meet als dat je voorkeur heeft). We kijken samen met jou uitgebreid naar de huidige situatie van je business en je website. We vragen door totdat we een helder beeld van je business en je (ideale) doelgroep hebben. We stellen vervolgens je doelen en een daarbij behorende ideale inrichting van je website vast. Ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om je eigen ideeën met ons af te stemmen zodat we tot een optimaal geheel komen. We vertalen dit in een concreet plan waar je akkoord op kunt geven. Zodra we een akkoord hebben over het beoogde eindresultaat gaan we aan de slag!

Pakket 1: Een vliegende start

Deze eerste variant is de snelste vorm van de Montageservice. Op basis van het intakegesprek verzorgen wij de inrichting en invulling van je homepage op basis van jouw input (content & beeld). We bouwen de hoofdstructuur en creëren effectieve sjablonen voor jouw salespages, optinpagina's, blogs en informatieve pagina's die je zelf gemakkelijk kunt aanvullen en dupliceren.

Ook helpen wij bij het strak zetten van je design zoals je kleuren, designstijl, afbeeldingen, videoheader en overige visuele elementen om je website professioneel, fris en onweerstaanbaar te maken.

We richten je website met een ideale structuur voor je in.

We maken en vullen je hoofdpagina's (zoals je menu).

We maken je opt-in, verkoop-, offerte-, upsell- en bedankpagina.

We zetten je blog- en eventuele kennisbankstructuur voor je op.

Koppeling e-mail marketing software en opt-in formulieren.

We maken, plaatsen en testen je contact- / offerte formulieren.

We koppelen je Google Analytics account aan je website.

We plaatsen de Facebook Pixel op de juiste plekken.

Wij verzorgen een onvergetelijk design voor jouw website.

Pakket 2: Phoenix Montageservice

Met de Phoenix Montageservice verzorgen wij een krachtige en effectieve website van A tot Z. Alle pagina's richten wij voor je in op basis van jouw input (content & beeld). Onze specialisten voorzien jou van advies op de inrichting van alle pagina's.

Voor de montageservice hanteren wij een maximaal aantal van 10 pagina's die wij volledig voor je bouwen. Dat is veelal ruim voldoende. Overige pagina's zoals extra blogberichten, kennisbank artikelen en extra landingspagina's kun je daarna namelijk eenvoudig zelf (in het bestaande format) toevoegen. 

Van bezoeker naar klant

Een strakke website die scoort in de Google zoekresultaten en ook nog eens vele malen meer leads en klanten uit je website halen. Dit is wat je moet willen!

Bij de Phoenix montageservice gaan wij dan ook aan de slag met het verbeteren van je conversie. We geven advies op je teksten, je funnel opbouw en je algemene 'conversie flow' binnen je website. We maken je website super effectief.

Advies op de (converterende) teksten / content op je website.

Advies op je funnel opbouw en conversieflow binnen de website.

Doelen binnen Analytics zodat je kunt sturen op cijfers.

Kies jouw ideale oplossing!

€1.750,-

Krachtige sjablonen ontwikkeld in jouw huisstijl

 • Intakegesprek
 • Ontwikkeling vormgeving website
 • Volledige ontwikkeling van homepage in huisstijl
 • Ontwikkeling van sjablonen voor salespages, optinpagina's, blogs en informatieve pagina's die je zelf gemakkelijk kunt aanvullen en dupliceren.
 • E-mailmarketing koppelingen

 • Google Analytics instellen
 • Begeleiding bij livegang
Beste keuze

€4.950,-

Een compleet geoptimaliseerde website

 • Intakegesprek
 • Optimale website structuur
 • Primaire conversiepagina's
 • E-mail marketing koppelingen

 • Google Analytics instellen
 • Gericht op conversie
 • Hulp bij design en visuals