Een winstgevende website in een handomdraai!

Je website is niet een doel, maar een (marketing)middel. Je website moet als een ware 'machine' voor je werken en je constant nieuwe klanten opleveren. Phoenix is hiervoor de ultieme totaaloplossing, ontwikkeld door én voor internetondernemers:


Met Phoenix ben je voorgoed verlost van de technische uitdagingen rondom je website en online marketing strategie. Wij nemen de technische uitdagingen voor jou uit handen zodat jij je kunt focussen op ondernemen!


Claim je Phoenix trial

Direct online

Kant-en-klaar, direct starten en geen technische kennis nodig

Domineren in Google

Meer gratis bezoekers naar je website met SEO

Hoge conversies

Meer leads en klanten uit je bezoekers door conversietriggers

70+ conversietemplates

We hebben tientallen conversie templates voor je klaargezet

Tijd besparen

Creëer een volautomatisch marketing machine

Meegroei garantie

Altijd mee met de laatste trends en technieken

Productlanceringen

Creëer piekmomenten in je omzet met online productlanceringen

Mobile friendly

Optimale weergave en conversie op mobiele apparaten

Volledig ontzorgd

Inclusief SSL, snelle hosting, updates en uitbreidingen.

Phoenix is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je een website opbouwt die alle aspecten in zich draagt om te gaan scoren! Je hoeft geen verstand te hebben van de techniek. Ik zou Phoenix aan iedereen aanbevelen die zich bewust is van het feit dat online verkoop een enorme boost voor je organisatie kan betekenen!

Gery Stevens

Phoenix is de beste stap die ik heb gemaakt. Ik scoor hoog in Google, de website ziet er prachtig uit, maar wat voor mij eigenlijk het allerbelangrijkste is, is de support. Als ik er niet uitkom, kan ik altijd om hulp vragen. En dat is essentieel! Deze website biedt de mogelijkheid om je professioneel te profileren. Ik kan het echt iedereen aan raden!

Sheila Neijman

Uitstekend software pakket door echte vakmensen! Precies zoals ik dat graag zie. Phoenix is voor mij de fundering van onze marketingmachine geworden. Er is tot in detail nagedacht over SEO, en effectief webdesign. Het is voor mij de ideale oplossing gebleken voor groei in de komende (minimaal) 5 jaar.

Peter Mecklenfeld

SEO tools om hoger te scoren in Google

Goed vindbaar zijn is het basisingrediënt voor een succesvolle website.

Al sinds 2010 is zoekmachine optimalisatie (SEO) onze #1 prioriteit. Onze Phoenix gebruikers halen het merendeel van hun bezoekers gratis uit Google. Dit varieert van duizenden tot soms 250.000+ gratis bezoekers per maand. 

Als ondernemer wil je natuurlijk niet bezig zijn met dat ‘saaie’ SEO en alle technische uitdagingen. Gelukkig voor jou zijn wij ogenschijnlijk obsessieve SEO-nerds die continu bezig zijn met de nieuwste trends en technieken. Wij ademen inmiddels SEO2 en daar pluk jij weer de vruchten van met onze handige SEO tools binnen Phoenix.

Meta tags

Optimaliseer titels, koppen, content, afbeeldingen, links en andere meta data voor Google.

Interne links

Laat je artikelen (net als Wikipedia) automatisch naar elkaar linken op relevante keywords

Local SEO

Scoor beter in de lokale zoekresultaten en in Google Maps dankzij de semantic mark-up.

Schone code

Wij schrijven onze software zelf (i.p.v. talloze plugins te gebruiken) en houden de code SEO vriendelijk.

Mobile (first) SEO

Phoenix is opgebouwd uit losse elementen die elk specifiek voor mobiel geoptimaliseerd zijn.

AMP

Automatisch AMP-varianten van artikelen voor een betere score in de mobiele zoekresultaten.

Landingspagina's maken met Phoenix

Wat heb je aan bezoekers als er geen leads en klanten uitkomen?

De kleinste details maken tegenwoordig het verschil tussen een verlies- en een winstgevende website. Landingspagina's of conversiepagina's (waarop je bezoekers aanzet tot één specifieke actie) spelen hierin een sleutelrol.

Wij specialiseren al jaren in conversie optimalisatie en hebben vele duizenden ladingspagina's in de praktijk getest. Op basis hiervan hebben we kant-en-klare templates en elementen voor je samengesteld in onze Phoenix Pages.

Conversie-gericht

Kant-en-klare templates en elementen die in de praktijk getest zijn op maximale effectiviteit

Testimonials

Plaats ervaringen van je klanten op je pagina's met verschillende testimonial elementen.

Snelheid

Snelle laadtijd en caching van pagina's voor hoge conversie en optimaal gebruikersgemak. 

Countdown

Voeg eenvoudig effectieve aftellers toe aan je landingspagina voor meer urgentie en meer resultaat.

Opt-in

Scoor meer opt-ins en laat je mailinglijst groeien met onze opt-in templates en elementen.

Pricing

Pricing tables met online marketing triggers voor een hoge conversie op je salespages.

Conversie tools voor meer leads en klanten

Wil je meer leads en klanten uit je bezoekers halen?

Gebruik dan onze unieke conversie tools die je o.a. helpen om meer aanmeldingen op je mailinglijst / nieuwsbrief te krijgen (opt-in), je marketing funnels te vullen en je aanbiedingen onder de aandacht van je bezoekers te krijgen. In Phoenix vind je verschillende vormen van zogenoemde 'attention grabbers' die je kunt gebruiken om de aandacht van je bezoekers te sturen.

Pop-up   

Ribbon

Ribbons zijn verticale varianten van pop-ups en minder storend voor je bezoeker. Attendeer je bezoekers subtiel op je aanbiedingen en aanraders.

Magnet

Magnets zijn een soort post-its die net als pop-ups en ribbons in beeld verschijnen. Ze zijn effectief in het trekken van aandacht maar zijn minder storend voor je bezoeker.

BoomBox

Zeker weten dat je de aandacht grijpt? 'Gijzel' dan het beeldscherm van je bezoeker met een fel gekleurde boombox voor al je aanbiedingen.

Inline CTA

Je bezoeker niet storen maar wel je aanbod tonen? Sluit je banner of opt-in formulier dan via een embed code in, bijvoorbeeld in een blogpost.

2-step CTA

Toon je pop-up met aanbod nadat je bezoeker op een button of link klikt. 2-step acties zoals opt-in formulieren staan garant voor een hogere conversie.

Productlanceringen met Phoenix

Productlanceringen zorgen voor enorme pieken in je online bereik en met name je omzet. Een goede productlancering is de kers op de taart voor veel online ondernemers en met Phoenix bieden we een aantal specialistische tools en technieken voor de ideale lancering of marketing actie. Onze 'timed content' module bied je bijvoorbeeld het ideale model voor een lancering volgens de beroemde product launch formula van Jeff Walker.

Prelaunch content

Creëer de ideale customer journey, en warm je doelgroep op door je content getimed te publiceren.

Launch templates

Hergebruik onze kant-en-klare (salespage) templates voor een optimale conversie op je aanbod.

Postlaunch triggers

Zorg voor een optimale postlaunch en een omzetpiek op het einde van je productlancering.

Probeer Phoenix 14 dagen gratis!

 

Wat een ongelofelijk gebruiksvriendelijk systeem. Waar ik voorheen uren bezig was is het nu slechts: tekst schrijven, publiceren en klaar! Met een aantal goede zoekwoorden sta ik zelfs in Google op nummer 1, dat is mij –zonder Phoenix- in 4 jaar tijd niet gelukt. Het aantal bezoekers is met ruim 53% gestegen. Toen ik Phoenix nog niet gebruikte kreeg ik bijna geen opdrachten vanuit mijn website. Nu krijg ik meerdere opdrachten per week vanuit mijn website. IMU dank je wel voor Phoenix jullie zijn een geweldig team!

Syreetha Gielen

Ik heb na een tijdje twijfelen Phoenix aangeschaft en wauw wat ben ik er blij mee! Je kiest je templates uit, je kiest de kleuren en verder vul je je eigen content in. Easy peasy! Nu ziet mijn website er tip top uit, is supersnel met laden en ziet er perfect uit op de mobiele versie, en er is niks wat ik daar verder voor hoef te doen! Nadat ik Phoenix had aangeschaft heb ik eindelijk mijn eerste verkoop binnen gehaald, en geloof me, dan sta je te juichen en te springen als een kind zo blij ;-) Dikke pluim voor IMU!

Ivana Zeelenberg

Gewoon Verwonderen... dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen.
Edward Bosman
Mijn business is door Phoenix de laatste tijd gegroeid omdat ik nu steeds beter wordt gevonden op het internet. Dankzij de opbouw worden artikelen vaak al binnen een dag goed gevonden en soms al direct op pagina 1 van Google. Dat bevordert de groei enorm!
Edwin Selij
Woorden schieten te kort! Niet te geloven wat een fantastisch platform jullie gebouwd hebben. Respect en dank! Het voelt aan alsof ik de sleutels van een Lamborghini krijg, waarom ben ik zo lang in die oude mini blijven rijden?


Philip Potteau
Vaak krijg ik complimenten voor mijn website. Met name de woorden: 'helemaal jou' en 'overzichtelijk en duidelijk verhaal' krijg ik vaak terug. Wat ik het meest waardevol vind is de community en de Phoenix marketingtools die bij het pakket horen. Als je van al teveel IT sores afwilt en niet alleen een website, maar ook de bijbehorende altijd up to date marketing-tools wilt, is Phoenix een prima keuze.
Jaqueline Moleman
Ik heb voor Phoenix gekozen omdat het een jong en fris team is dat echt voor je klaar staat. Phoenix heeft me vooral zelfvertrouwen opgeleverd; ik kan echt een eigentijdse werkende website onderhouden en de focus op mijn werk houden! Het gevoel dat je je zelfstandig werkt maar een fris team achter je hebt staan die de laatste snufjes en kneepjes weet en aan je door geeft geeft een enorme boost.
Monique van Etten 
Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij Phoenix moet ik nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte. IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. IMU weet ook nog een community te stimuleren om het beste in elkaar wakker te schudden. Inspirerend en fijn dat je weet dat je er niet alleen voor staat! Chapeau voor deze jonge club mensen!
Elma de Bruijn

Claim nu de Trial!

Ga jij de samenwerking met ons aan zodat wij je kunnen helpen aan een onverslaanbare website?

Direct starten