Vindbaarheid van je website in Google vergroten?
arrow_drop_up arrow_drop_down

SEO Voordelen van Phoenix

SEO Boek Tonny Loorbach

Vergroot je vindbaarheid in Google

Goed vindbaar zijn in Google is volgens ons het basisingrediënt voor een succesvolle website. Al 8 jaar lang is zoekmachine optimalisatie (SEO) daarom onze #1 prioriteit. Phoenix is gebouwd op de strategie uit het boek ‘Doelgerichte SEO’ van Tonny Loorbach. Onze 1.250+ Phoenix gebruikers halen zodoende het merendeel van hun bezoekers elke dag gratis uit Google. Dit varieert van enkele duizenden tot soms 250.000+ gratis bezoekers per maand. 


Als ondernemer wil je natuurlijk niet bezig zijn met dat ‘saaie’ SEO en alle technische geneuzel. Gelukkig voor jou zijn wij ogenschijnlijk obsessieve SEO-nerds die continu bezig zijn met de nieuwste trends en technieken. Wij ademen inmiddels SEO2 in plaats van O2 en daar pluk jij weer de vruchten van. Jij hoeft dus geen SEO specialist te zijn.

Nou ja... en dan bén je vindbaar op Google, dan moet je er ook aan geloven! 5 Weken geleden met 4 pagina's in de Margriet gestaan, vorige week in de Elsevier, vanmorgen vroeg Live op Radio 1 en daarnet een TV ploeg in de praktijk gehad voor het Jeugdjournaal en het NOS journaal van vanavond...als "deskundige" op het gebied van Tablet-nek en aanverwante zaken :-) Ze vinden mijn blogs via Google, van mij mogen ze hoor! Hahaha!! Leuk! :-)

Marloes Kelderman -  de Haan

Uitgelicht: Het Content Kanon

Phoenix staat al jaren bekend om de bewezen kracht van haar 'Content Kanon'. Hiermee maak je in een handomdraai een kennisbank / mini Wikipedia over jouw vakgebied op je website. Dankzij de unieke SEO structuur scoort deze content hoger en ben je - dankzij deze evergreen content i.c.m. de interne link structuur - meer positievast. Je website zal dus ook minder snel dalen in Google. Ook kun je hiermee sneller meeprofiteren van de nieuwe 'featured snippets' van Google (antwoord in de zoekresultaten).
Kennisbank IMU

Ik kijk 1 x per week even in de scorecard om de bezoekersaantallen e.d. te bekijken en we zijn de afgelopen 30 dagen voor het eerst over de 200.000 bezoekers gegaan! En, 140.000 unieke bezoekers. Gaaf!! Komt vast doordat we zo goed gevonden worden in Google dankzij Phoenix ;)

Babette Nijhof - Breiclub.nl

De IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen. Inmiddels krijg ik meer dan 100.000 bezoekers per maand uit Google!

Albert Sonnevelt - Albertsonnevelt.nl

Uitgelicht: Local SEO

Local SEO wordt steeds belangrijker in deze tijd. Mensen zoeken steeds specifieker en verwachten steeds (context)relevantere zoekresultaten. Google's semantische zoekmachine speelt daar op in, o.a. door ook steeds vaker lokale resultaten (Google Maps) te tonen bij locale zoekopdrachten. Zodoende is het raadzaam de om NAW-gegevens op je website met de juiste "mark up" op te maken zodat Google de betekenis (semantiek) van deze gegevens kan begrijpen. Met Phoenix hoef jij je echter niet bezig te houden met ingewikkelde codes. Jij kunt gewoon je gegevens invullen, wij zorgen er voor dat je adres op je webiste semantisch opgemaakt wordt.

Goed vindbaar zijn in Google Maps

Uitgelicht: Accelerated Mobile Pages (AMP)

Sinds oktober 2015 worden er elke dag meer zoekopdrachten in Google via mobiele telefoons geplaats dan via desktops. Google kwam daarom onlangs met Accelerated Mobile Pages (AMP). Dit zijn supernselle varianten van de artikelen (zoals blogs) op jouw website die door Google hoger geplaatst en aanbevolen worden in de mobiele zoekresultaten. Snelheid en gebruikerservaring zijn twee sleutelwoorden voor een moderne SEO strategie en daarom kun je deze grote kans zeker niet laten liggen. Phoenix maakt automatisch van elke blog op jouw website een extra AMP-variant en stuurt automatisch deze naar Google!

Google AMP in Phoenix

Bedankt toppers, onze complimenten nu al voor Phoenix. Onze bezoekersaantallen zijn nu al verdubbeld na 1 maandje en blogs staan bovenaan. 

Emiel Timmerman

Net 3 dagen een nieuw stuk online. Alles wat u wilt weten over elektrisch varen. Nieuw binnen op plek 4 in Google en al 67 deel acties. Ben er blij mee. 

Andre Kuijt

Paar minuten geleden een grote surprise in Google ontdekt:-) Mijn site in de top 10 van het keyword 'boekhouden'. Er heerst hier een hoge concurrentie. Leuk!

Elma de Bruijn

Verdere SEO voordelen van Phoenix

Website snelheid

Snelheid!

Snelheid is onze #1 prioriteit voor krachtige SEO en een fijne gebruikerservaring

Mobile first SEO

Mobile friendly

Phoenix is opgebouwd uit losse website elementen die elk specifiek voor mobiel geoptimaliseerd zijn

Automatisch plaatjes croppen

Gratis SSL!

Bij je Phoenix website krijg je een gratis SSL certificaat (om https:// voor je website te krijgen)

Automatische interne links

Automatische interne links (Smart content)

Laat je artikelen (net als Wikipedia) automatisch naar elkaar linken op relevante keywords

SEO vriendelijke website

Schone, google-vriendelijke code

Wij schrijven onze software zelf (i.p.v. talloze plugins te gebruiken) en houden de code clean / leesbaar

Semantische code (rich mark-up)

Semantische mark-up

Voor Google's 'semantische zoekmachine' voegen wij rich mark-up toe aan de website elementen

Gebruikerservaring voor SEO

Focus op gebruikerservaring

Phoenix websites zijn ingericht voor een optimale 'user intent' en daar smult Google van

SEOcial

SEOcial

Integreer je social media profielen op de juiste manier in je website zodat ook Google de link legt

Video SEO

Video SEO

Integreer je YouTube kanaal in je website. Krijg meer views, abonnees en scoor met video's in Google

Rich Snippets

Rich snippets

Recepten op je site? Met Phoenix kun je deze eenvoudig als uitgelicht recept in Google te tonen

Snelle hosting

Zorgenloze hosting

Wij optimaliseren onze servers op snelheid, veiligheid en de beste SEO prestaties

SEO updates

Altijd up-to-date (Meegroei Garantie)

Wij houden alle SEO trends en ontwikkelingen bij en updaten je website automatisch

Klaar om te domineren in Google?