arrow_drop_up arrow_drop_down

Phoenix Partner Programma

Ga jij de samenwerking met ons aan?

Wij bieden de volgende mogelijkheden tot samenwerking

Affiliate

Phoenix promoten in ruil voor een mooie aanbrengvergoeding?

Meer informatie

Partner

Phoenix + jouw dienstverlening op maat, een gouden combo?

Meer informatie

Phoenix Affiliate

Als affiliate van Phoenix hoef je alleen maar bezoekers naar onze website te sturen. Zodra een van deze bezoekers Phoenix aanschaft ontvang jij een mooie aanbrengvergoeding van 150 euro. Je gebruikt hiervoor een unieke promotielink, dat werkt als volgt:

Uitbetaling wanneer je wilt

Kies zelf het moment van uitbetaling. Wij betalen jouw opgebouwde tegoed dan uit.

Incl. Promotiematerialen

Toegang tot kant-en-klare banners, advertenties, teksten en andere promotiematerialen

Gastwebinars en content

Bereik je veel gegadigden? Schakel ons dan in voor een gastlezing of gastblog.

Phoenix Reseller

Wil je volledig je eigen (webdesign) business opzetten met het Phoenix systeem? Dat Kan! Als reseller neem je bij ons Phoenix licenties in bulk af. Met deze licenties mag jij vervolgens doen wat je wilt. Je kunt zodoende volledig zelfstandig een webdesign / online marketing bedrijf runnen, je eigen aanbod en prijzen bepalen en je eigen klanten bedienen. Jouw klanten zijn dus enkel klant bij jou en niet bij ons, jij bent het aanspreekpunt voor de klantenservice. Uiteraard onderhouden wij wel het systeem voor je en voeren alle updates en uitbreidingen automatisch door. Als reseller met veel klanten heb je tevens de mogelijkheid om suggesties voor de software in te dienen om nog effectievere websites met Phoenix voor jouw klanten te kunnen bouwen. Als reseller ben je tevens Phoenix Partner en dus zullen wij je ook vermelden op onze websites als erkende partner met kwaliteitsgarantie.

Ons systeem, jouw business

Wij bouwen en onderhouden de Phoenix software, jij bouwt er je (webdesign) business mee op.

Volledige vrijheid

Kies je eigen businessmodel, aanbod en prijzen. Je mag het zo inrichten zoals jij wilt.

Zij gingen je al voor!

Phoenix en IMU hebben keer op keer voor ontwikkeling in mijn business gezorgd en gaan als een raket mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet marketing en SEO. Ondertussen ben ik ook actief als webdesigner en online marketing adviseur en al mijn klanten gebruiken Phoenix. Het afgelopen jaar heb ik zo'n 30 ondernemers geholpen met Phoenix en mijn klanten zijn supertevreden!

Laura de Haan

Door de IMU en het inspirerende netwerk dat ik hierbij hoort, ben ik gegroeid van een grafisch ontwerper met een website naar een echte internet ondernemer. Door mijn enthousiasme over Phoenix volgden een aantal van mijn klanten spontaan mijn advies op en stapten ook over. Ambassadeur was ik al, dus toen de mogelijkheid werd geboden om affiliate te worden, was dat een meer dan logische stap voor mij.

Linda Thuijs

Klaar om de samenwerking aan te gaan? Neem contact op!