Landingspagina's maken met Phoenix
arrow_drop_up arrow_drop_down

Conversie voordelen van Phoenix

Conversie Phoenix Websites

Maak klanten van je bezoekers!

Wat heb je aan bezoekers als er geen klanten uitkomen? Het internet is de laatste jaren meer en meer een 'ecosysteem van afleidingen' geworden. Dat betekent dat het grijpen én vasthouden van de aandacht van je bezoekers een vak is geworden. De kleinste details maken het verschil tussen een verlies- en een winstgevende website. 


Wij specialiseren al jaren in (online) gedragspsychologie en conversie optimalisatie (meer leads en klanten halen uit je website). Dit om Phoenix tot in de kleinste details te optimaliseren voor maximale conversie. Met Phoenix profiteer je van onze jarenlange ervaring, wij hebben alles al voor je getest en kant-en-klaar beschikbaar gestelt. Jij hoeft dus geen marketing expert te zijn.

Sinds mijn Phoenix site in de lucht is vliegen de opt-ins me om de oren. Dan te bedenken dat ik nog moet optimaliseren en 0,0 aan marketing doe. Enthousiast!

Arny van der Plas

Landingspagina's maken met Phoenix Pages

Met Phoenix Pages kun je razendsnel (landings)pagina's helemaal naar jouw ideaalbeeld in elkaar klikken. In onze builder heb je de beschikking over alle 'website elementen' die je nodig hebt voor super effectieve landingspagina's. Je kunt ze als legoblokken in elkaar klikken en zo schitterende pagina's bouwen. Denk aan homepages, salespages, onepagers, opt-in pages, landingpages enzovoorts! 


Kies een van de schitterende stijlen, kies je elementen, wissel in volgorde, voeg razendsnel content toe en zie magie ontstaan op je beeldscherm. Met Pages kan werkelijk iedereen in een handomdraai de meest professionele websites maken. Leuk weetje: elke pagina op deze website (Phoenixsite) is eveneens met Pages gemaakt zonder tussenkomst van een programmeur of designer.

Dit weekend lekker aan het spelen geweest met Pages en er mijn eerste actie mee gedaan. Wat heerlijk werken is dat zeg! Helemaal geweldig!! Ziet er zo lekker strak uit en wat een vrijheid om het helemaal op te bouwen hoe je wil én: al 30 verkopen sinds gistermiddag 16.00 uur. Dat belooft wat :)

Laura de Haan

Over hoe ik klanten krijg hoef ik niet meer na te denken. Dankzij Phoenix en verrassend goede support van IMU, moet ik nadenken hoe ik klanten het beste geef zonder dat ikzelf verzuip wegens drukte! IMU heeft mijn bedrijf enorm geholpen. Chapeau voor deze jonge club mensen!

Elma de Bruijn

Kant-en-Klare Landingspagina Templates

Wij geloven niet in 'onze size fits all' websites. Wanneer je namelijk echt effectief wilt zijn is het belangrijk dat je elke mogelijke vorm van keuzestress voor je bezoeker elimineert. Keuzestress is de grootste conversie-killer van deze tijd. Daarom moet (idealiter) elke pagina op je website het liefst maar 1 eigen doel hebben. Voor elk mogelijk doel hebben wij daarom kant-en-klare conversie templates ontwikkeld en tot in detail voor jou in de praktijk getest. Jij kunt deze pagina's met 1 muisklik op je website zetten. Je hoeft alleen de inhoud zelf in te vullen. Hieronder zie je enkele voorbeelden zodat je een goed beeld hebt van het verschil tussen soorten pagina's:

Ik heb na een tijdje twijfelen Phoenix aangeschaft maar wauw wat ben ik er blij mee! Je kiest je templates uit en vult je eigen content in. Easy peasy!! Binnen een vloek en een zucht staat alles online. Nu ziet mijn website er tip top uit, is supersnel met laden en ziet er perfect uit op de mobiele versie. Nadat ik Phoenix had aangeschaft heb ik eindelijk mijn eerste verkoop binnen gehaald, en geloof me, dan sta je te juichen en te springen als een kind zo blij ;-)

Ivana Zeelberg

'Attention Grabbers' voor meer conversie

Als je echt de aandacht wilt grijpen van je bezoeker dan kun je de zogenaamde attention grabbers in Phoenix gebruiken. Deze kietelen het reptielenbrein van je bezoeker middels subtiele bewegingen. Zo kun je een 'magnet' op verschillende plekken in beeld laten vliegen met een call-to-action (opt-in, aanbieding, afteller, facebook likebox etc.). Door de beweging en de 'overlapping' met de content vallen deze magnets meer op en blijken ze zeer effectief. Daarnaast heb je de beschikking over Pop-ups en 'BoomBoxen' (waarbij je het beeldscherm van je bezoeker gijzelt met een fel gekleurde overlay). Deze kun je laten verschijnen na enkele seconden, na een scrolbeweging van je bezoeker of pas  bij een 'exit-intent' (wanneer je bezoeker je website weg wil klikken).

Magnets pop-ups boombox IMU

JOEHOEEE mijn gratis e-book in 1 jaar tijd 6.000 x gedownload en super mooie reacties gekregen!

Linda Peelen

Huh? Ik heb sinds net 1001 optins! In een dikke week tijd 500 erbij! Mijn doelstelling was 1000 voor oktober... Ben ik nu al!

Inge Orlemans

Ik heb vandaag mijn 'masterclass breien' gelanceerd van 299,50 euro en heb vandaag al 33 verkopen gerealiseerd! 

Babette Nijhof

Meer Conversie voordelen van Phoenix

Autoresponder koppelen

Koppel eenvoudig autoresponders als Enormail, Aweber, MailChimp, ActiveCampaign, Drip en meer!

(Contact) formulieren

Maak je eigen formulieren voor contact, offertes, nieuwsbrieven, bestelformulieren etc.

Google design standaard

Lift mee op de Google Material Design standaard voor een hoge gebruiksvriendelijkheid*

Mobile first design

Alle templates zijn mobile responsive en adapative voor een optimale mobiele gebruikerservaring

Aftellers

3,2,1... Go! Aftellers op verkooppagina's zorgen voor een enorme boost in je verkopen

Timed content

Maak je acties 'evergreen' met persoonlijke aftellers en laat content op timer-basis verschijnen.

Social media integratie

Haal het maximale uit social media share buttons en andere intgeraties (ook op mobiel)

Facebook pixel / retargetting

Plaats eenvoudig je Facebook conversie pixel om effectiever te kunnen adverteren.

Videoheaders

De #1 webdesign trend van dit moment. Maak een indrukwekkende beleving voor je bezoekers

Video pagina's

Integreer YouTube afspeellijsten in je website. Maak strakke videopagina's en bouw je abonnees uit.

Klaar om je website onverslaanbaar te maken?