Phoenix Community
arrow_drop_up arrow_drop_down

De leukste online marketing community van Nederland

Ondernemen kan soms eenzaam voelen en het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Zeker als je weinig andere ondernemers in je omgeving hebt die jou motiveren en stimuleren om door te gaan met je misschien 'gekke' plannen en ambities. Vrienden en familie snappen niet altijd waar je mee bezig bent en dus kun je wel wat steun gebruiken. Dat 'warme bad' vol steun en stimulans ebben wij voor jou klaar staan om elke dag even in onder te dompelen. Dit in de vorm van onze Phoenix Community waarin onze gebruikers elkaar vinden, kennis delen, samenwerken, elkaar inspireren en tot elkaar meetrekken naar nieuwe niveaus.

Een warm bad, dat is het als je 'lid' wordt van de Phoenix familie. Je hebt gelijk een schare gelijkgestemden en een team van professionals 'on the tip of your finger'.

Albert Coumans

Uitgelicht: Phoenix Challenges

Internet marketing is het leukste spelletje wat je online kunt spelen. Daarom maken wij er sport van om regelmatig 'challenges' te organiseren. We geven dan een korte training over een specifieke marketingactie. Vervolgens een wedstrijdje onder Phoenix leden wie hier het meeste resultaat kan behalen. Op deze manier zijn we met z'n allen tegelijk met hetzelfde bezig, stimuleren we elkaar, kijken we van elkaar af en zet iedereen grote stappen vooruit met zijn business. Tevens zijn er prijzen te verdienen en is er natuurlijk een gezonde competitedrang. Het 'serieuze' maakt zo plaats voor het speelse en je zult zien dat je - al spelende - 'per ongeluk' meer resultaat gaat behalen. Ter indicatie: de winnares van onze 'Facebook Opt-in Challenge' breidde haar mailinglijst met maar liefst 12.000 contacten uit in slechts 2 weken maar leek blijer met de gewonnen fles wijn tijdens de Phoenix kerstborrel dan met het bedrijfsresultaat ;)

Grappig dit! In totaal heb ik n.a.v. de 9 word e-mail nu 16 reacties terug ontvangen waarvan nu: 1.650,00 omzet, 2 geplande afspraken, 2 afspraken voor de lange termijn, 550,00 aan uitstaande offerte voor een tuinontwerp. Prima rendement dus! Heb naar aanleiding van dit succes meteen de autoresponder ingesteld!!

Peter Mecklenfeld - N.a.v. de 9 word e-mail challenge

De voordelen van de Phoenix Community

Technische support

Loop je ergens vast met je website? Hulp is nabij!

Victory lounge

Deel je successen en kijk sucessen van anderen af

Inspiratie

Voed jezelf met gedeelde inspiratie van je collega's

Feedback & Advies

Kritische blik op je site? Vraagt het de community!

Samenwerkingen

Netwerk met collega ondernemers (in je branche)

Offline meet-ups

Spreek met andere leden af om te brainstormen

Challenges

Laat je uitdagen en ga mee in de flow vooruit

1-op-1 helpdesk

Toch even 1-op-1 contact? Geen probleem!

De Phoenix community zorgt er voor dat je geholpen wordt als je ergens mee vastloopt, dat je ondernemersvragen aan elkaar kan stellen, dat je uitgedaagd wordt om nieuwe stappen te zetten. Dankzij Phoenix heb ik dan ook een heleboel inspirerende en toffe mensen ontmoet.

Elke Aerts

Phoenix ondersteunt je als ondernemer in het bouwen van je bedrijf, maar daarnaast krijg je ook enorm veel ondersteuning en praktische tips van collega's die hetzelfde platform gebruiken. Echt heel waardevol waardoor je ook meteen flinke stappen vooruit kunt zetten als online ondernemer.

Djack Littel

Ik heb heel bewust voor de IMU gekozen, omdat ik dan niet van 1 persoon afhankelijk ben. Ik ben aangenaam verrast door de support en community bij de IMU. Mensen helpen elkaar, bemoedigen elkaar en ik heb er al een aantal hele fijne contacten aan over gehouden!

Annie massop

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Naast vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie zaaien leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden binnen je eigen (of een verwante) branche. We hebben al vaak gezien dat online contact tussen leden binnen onze community overging in offline vriendschap. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen (besloten en openbaar) starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's.